aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αν η… ευχή δεν γίνει κατάρα

ΑΕΛ: Αν η… ευχή δεν γίνει κατάρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από την Κυριακή (11/4) η ΑΕΛ θα μπει στο πιο απαιτητικό και ταυτοχρόνως καθοριστικό πρόγραμμα της σεζόν, με την έξοδό της στην έδρα της ΑΕΚ. Όσα και αν απόδειξε στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι η ώρα που θα φανεί αν έχει όντως τις αντοχές να φτάσει στον διπλό στόχο της: την κατάκτηση και των δύο τίτλων.

Είναι η μοναδική ομάδα που «παίζει» σε διπλό ταμπλό, κάτι που από τη μια δείχνει πολλά για τις δυνατότητές και της και από την άλλη αποτελεί επιπλέον «βάρος» σε σχέση με την Ομόνοια και τον Απόλλωνα, στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρκεί μια ματιά στη σειρά των αγώνων για να αντιληφθεί κανείς τις απαιτήσεις του έργου που έχουν να φέρουν σε πέρας οι γαλαζοκίτρινοι: ΑΕΚ (ΑΕΚ Αρένα), Ολυμπιακός (Μακάρειο, κύπελλο), Απόλλων, Ολυμπιακός (Τσίρειο, κύπελλο), Ομόνοια (ΓΣΠ), Ανόρθωση (Τσίρειο), Ολυμπιακός (Μακάρειο).

Όπως ευκόλως γίνεται κατανοητό, η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Ντούσαν Κέρκεζ είναι μία: να μην επιτρέψουν ώστε η… ευχή της ευκαιρίας για το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της να μετατραπεί σε… κατάρα αποτυχίας στον δρόμο για το πρωτάθλημα και ακόμα χειρότερα, απώλειας και των δύο τίτλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ