aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αμφιβολίες για τους Αβραάμ και Γκαθτανιάγα

ΑΕΛ: Αμφιβολίες για τους Αβραάμ και Γκαθτανιάγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πιο πιθανό είναι πως ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή των Αβραάμ και Γκαστανιάγα στην αποψινή ρεβάνς του 0-0 στην έδρα της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα τους κρατήσει στον πάγκο, για προληπτικούς λόγους, καθώς και αμφότεροι αντιμετωπίζουν μυϊκό πρόβλημα.

Ο προπονητής της ομάδα της Λεμεσού θα παρατάξει την ενδεκάδα σχεδόν με τους ίδιους που άρχισαν τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Ομόνοια. Μοναδική αλλαγή θα είναι η είσοδος του Γκοντάλ στο αρχικό σχήμα αντί του Αντάμοβιτς.

Έτσι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με σχηματισμό 3-5-2. Μπροστά από τον Βοζίνια θα είναι οι Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Ράσο. Δεξιά θα είναι ο Αντωνίου και αριστερά ο Χ. Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζντραφκόσκι, Μεντόγιεβιτς και ο Αγκάνοβιτς (σε ρόλο επιτελικού και τρίτου επιθετικού). Στην κορυφή της επίθεσης θα διατηρηθεί το δίδυμο με τους Μαϊντεβατς και Εμαέ.

Είναι ξεκάθαρο πως η πρώτη επιδίωξη της ΑΕΛ θα είναι να μη δεχθεί τέρμα και από εκεί και πέρα να πιέσει ψηλά και να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει το γνωστό παιχνίδι κατοχής. Δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες και στα λάθη  της μιας ή της άλλης ομάδας. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί και καθαρό μυαλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ