aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Άμεση αντίδραση, καταγγέλλει στην UEFA ΚΟΠ και επιτροπή διαιτησίας!

ΑΕΛ: Άμεση αντίδραση, καταγγέλλει στην UEFA ΚΟΠ και επιτροπή διαιτησίας!

Δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια η διοίκηση της ΑΕΛ, η οποία αντιδράει άμεσα για τα διαιτητικά λάθη εις βάρος των γαλαζοκιτρίνων. Η ομάδα της Λεμεσού «φωνάζει» για το ακυρωθέν γκολ του Χουράδο στο 45’+2  στο παιχνίδι με τη Δόξα (ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Μπόλιεβιτς), αλλά και στο γεγονός πως ο ρέφερι, Αντρέας Κωνσταντίνου, δεν καταλόγισε πέναλτι στο 95’+4 όταν το σκορ ήταν 2-2 σε προβολή του Τραϊστέφσκι στον Αγκάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στην ΑΕΛ, την «έπεσαν» στον διαιτητή για το πέναλτι στο 90’+4 (pics)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του θα αποστείλουν φάκελο στην UEFA μέσα στον οποίο θα τοποθετήσουν όλα τα στοιχεία από τους αγώνες με ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολυμπιακό, ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ, στους οποίους υποστηρίζουν πως αδικήθηκε η ΑΕΛ. Μέσω του φακέλου, θα καταγγέλλει τόσο την Κυπριακή Ομοσπονδία, όσο και την Επιτροπή διαιτησίας, αφού οι γαλαζοκίτρινοι τονίζουν πως έχουν ευθύνη για τις διαιτησίες, αλλά και το γεγονός πως στέρησαν στην ομάδα της Λεμεσού την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ