aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Άλλους δύο και βλέπουν...

ΑΕΛ: Άλλους δύο και βλέπουν…

Ο προπονητής της ΑΕΛ, στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του, είχε αναφέρει ότι οι βασικές μετεγγραφικές ανάγκες αφορούσαν στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ενός αριστοροπόδαρου στόπερ  και ενός επιθετικού. Με την προσθήκη στο ρόστερ του Ντανίλο Σόουζα, έκλεισε η πρώτη εκκρεμότητα και πλέον, έχουν πάρει σειρά οι επόμενες.

Η τακτική του Ντούσαν Κέρκεζ δεν αλλάζει. Διπλοτσεκάρει τους παίκτες που προτείνονται, ρωτά και μαθαίνει γι΄αυτούς που κρίνει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο και αναλόγως κινείται. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν βιάζεται. Διαθέτει τη δεδομένη στιγμή αρκετούς ποδοσφαιριστές για να δουλέψει, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι δεν δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για συγκεκριμένες επιλογές στο μετεγγραφικό παζάρι. Όπως έπραξε με τον Σάντρο Σνεκ. Επιλογή που δυσκολεύει και πλέον στην ΑΕΛ προχωρούν στις εναλλακτικές λύσεις.

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας θα αποχωρήσουν, όπως είναι οι Γκοντάλ, Γκαστανιάγα και Νιλς Τεϊσέιρα. Όσον αφορά στους Γιάννη Γερολέμου και Μηνά Αντωνίου, λένε στην ΑΕΛ πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει η σχετική ανακοίνωση για την υπογραφή νέων αναθεωρημένων συμβολαίων.

Εν τω μεταξύ, ο Έουλερ Σίλβα (Βραζιλιάνος αριστερός μπακ) ήρθε χθες στην Κύπρο και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία. Την ίδια ώρα, τις πρώτες του βουτιές στα παράλια της Λεμεσού έκανε ο Ντανίλο Σόουζα. Δεν τέθηκε σε αυτοπεριορισμό αφού εξασφάλισε πιστοποιητικό από εργαστηριακό έλεγχο που αποδεικνύει πως είναι αρνητικός στον Covid-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ