aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Άλλο η θεωρία και άλλο οι πράξεις

ΑΕΛ: Άλλο η θεωρία και άλλο οι πράξεις

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ΑΕΛ είναι φαβορί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό καλείται να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πως μόνο με καλή απόδοση θα μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, και να μείνει κοντά στην κορυφή. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές μέσα στις επόμενες 15 μέρες, μια για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο, στοχεύοντας σε ισάριθμες νίκες. Αυτό που λέει ο Κέρκεζ είναι πως προέχει ο αγώνας της Τρίτης και μετά από αυτόν τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Πρώτα θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Λεμεσού την ΑΕΚ και μετά θα πάει Λευκωσία για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στον επικείμενο αγώνα θα μείνει εκτός ο Μεντόγιεβιτς και έτσι, ο Ζντραφκόσκι είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός της ΑΕΛ. Τα σενάρια είναι δύο: Είτε θα επιλέξει τον Αντάμοβιτς δίπλα από τον νεαρό Σκοπιανό είτε ο Ντανίλο θα μετακινηθεί στο κέντρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ