aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και σχηματισμό μπας και τα καταφέρει

ΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και σχηματισμό μπας και τα καταφέρει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Ντούσαν Κέρκεζ για το πλάνο της ΑΕΛ στο ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Τάσος Μάρκου» και θα αρχίσει στις 17:00. Ο μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη, ειδικά μετά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Για να γίνει αυτό, ασφαλώς, θα χρειαστεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη.

Στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και σε άλλα που προηγήθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αδυναμίες στην επίθεση, κάτι που αν επαναληφθεί και αύριο θα είναι δύσκολο να πάρει αυτό που θέλει. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, έχει προετοιμάσει την ομάδα του και οι ενδείξεις είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν αλλαγές.

Αντί του προσφιλούς σχηματισμού 3-5-2 θα παρατάξει σχήμα με έναν επιθετικό στην κορυφή και δύο κεντρικούς αμυντικούς. Το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσει με το 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας δύο πλάγιους επιθετικούς.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, για ακόμη μία φορά δεν θα είναι έτοιμος ο Αντάμοβιτς. Προπονείται μεν σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, όμως είχε μεγάλη αποχή και θα είναι ρίσκο να αγωνιστεί από την αρχή. Από την άλλη, η επιστροφή του Γκαστανιάγα θα προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ θα έχει συμπαραστάτες τους Ζντραφκόσκι και Γερολέμου.

Ο Κέρκεζ θέλει να παρουσιάσει την ομάδα του με αρκετή ζωντάνια, πάθος, οργάνωση και φυσικά να μην παρασυρθεί σε λάθη. Μπορεί η Ένωση να παρουσιάζει αδυναμίες, να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όμως αγωνίζεται στην έδρα της και θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στους δικούς της ρυθμούς για να κερδίσει. Άλλωστε, δυσκόλεψε πάρα πολλές ομάδες φέτος και έδειξε ότι, ειδικά αν δεν προσεχτεί πολύ, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ