aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και προσέγγιση

ΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και προσέγγιση

Αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κύπρο ο Γκεβόργκ  Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος διεθνής ξεπέρασε την περιπέτεια με την υγεία του από την τροφική δηλητηρίαση  και θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής θα προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα σε σχέση με το 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ. Θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 και θα προσθέσει στην επίθεση ακόμη έναν ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή τον Κίρε Μαρκόσκι, που ήταν κινητικός στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ. Μάλλον θα μείνει στον πάγκο ο Μπόρις Γκοντάλ, που φάνηκε αργός στα ατομικά μαρκαρίσματα. Ήταν φοβερό και το λάθος του Ντόσα Ζούνιορ στο τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, όμως ο αρχηγός της ΑΕΛ είχε γενικά καλή απόδοση, αφού είχε να τραβήξει μεγάλο φορτίο. Δεν αποκλείεται στο επόμενο παιχνίδι να δούμε βασικό και τον Μηνά Αντωνίου. Μπορεί να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα από τη δεξιά πλευρά και μαζί με τον Μάνουελ Τόρες να συνθέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ