aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αλλαγές, αλλά με μέτρο

ΑΕΛ: Αλλαγές, αλλά με μέτρο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Mπορεί ασφαλώς ο τίτλος του πρωταθλήματος να έχει άλλη αίγλη και να προσδίδει πολύ περισσότερο κύρος η κατάκτησή του, αλλά σίγουρα στην ΑΕΛ δεν αδιαφορούν για το κύπελλο, σε ένα θεσμό όπου την Τετάρτη οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ θα αντιμετωπίσουν τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Λεμεσού έρχεται από συνεχόμενες επιτυχίες και για να καταφέρει να προχωρήσει στο κύπελλο, θα πρέπει να καταφέρει στην πρώτη αναμέτρηση να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει το πλεονέκτημα για να αντιμετωπίσει τον επαναληπτικό με άλλον αέρα. Να μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ΑΕΛ είναι η ομάδα που κατέκτησε τελευταία τον θεσμό του Κυπέλλου, οπότε έχει ακόμα έναν λόγο να παίξει σοβαρά για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Όπως είναι φυσικό, ο προπονητής της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες έτσι ώστε να τους έχει φρέσκους στους αγώνες με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Τετάρτης θα επανέλθει ο Ντανίλο. Έλειψε από την ενδεκάδα της ΑΕΛ για δύο παιχνίδια, οπότε σίγουρα θα θελήσει ο προπονητής του να τον επαναφέρει στην ομάδα, δίνοντας του χρόνο για να τον έχει έτοιμο στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει την αναμέτρηση έχει και ο Χάρης Κυριάκου, κάτι που σημαίνει πως θα πάρει τη θέση του Μηνά Αντωνίου. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρέα Αβραάμ, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε στην αποστολή με την ΑΕΚ. Μια ακόμα αλλαγή  που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπάμπιτς που θα πάρει τη θέση του Μαέ. Οι αλλαγές θα περιοριστούν στις 3-4 αφού υπάρχει ο χρόνος για επανέφερα των παικτών μιας και ο αγώνας με Απόλλωνα είναι την επόμενη Δευτέρα. Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Μπουνόζα, Έουλερ και Παπαφώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ