aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αυτό που θέλει να αποφύγει αύριο

ΑΕΛ: Αυτό που θέλει να αποφύγει αύριο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο σερί ήττες η ΑΕΛ είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που δέχεται. Η προηγούμενη ήταν στις 4 Οκτωβρίου όταν έχασε από την Ομόνοια με 3-0 στο ΓΣΠ ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από την ΑΕΚ στο Αρένα με 2-1. Τώρα, λοιπόν, έχασε και πάλι από την Ομόνοια και τρεις ημέρες μετά από τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο, ήττα που δεν είχε επιπτώσεις αφού με το 2-0 του Τσιρείου προχώρησε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Πλέον, στην ΑΕΛ ψάχνουν αντίδραση σ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση, την Κυριακή. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τριτώσει το κακό, αφού θα περιορίσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Την προηγούμενη φορά που η ΑΕΛ επισκέφθηκε την έδρα της Ανόρθωσης έμειναν στο 0-0. Αυτή τη φορά, ακόμη και η ισοπαλία να μην είναι επιθυμητή.

Δείτε επίσης: Άμεση αντίδραση απέναντι στον… κακό οικοδεσπότη Τιμούρ

Οι γαλαζοκίτρινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο Αβντιγιάι που αποβλήθηκε με την Ομόνοια. Ο Μεντόγεβιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς και θα απουσιάσει στο επόμενο με τον Ολυμπιακό. Ο Κέρκεζ θέλησε να έχει στη διάθεση του τον έμπειρο μέσα σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θα χρειαστεί πολλά τρεξίματα και ο Σέρβος ανασταλτικά είναι εξαιρετικός. Πιθανότατα στην αποστολή να συμπεριληφθεί και ο Μπουνόζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ