aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αυτό που θα θελήσει και αναμένεται να πράξει ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Αυτό που θα θελήσει και αναμένεται να πράξει ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τυπικής διαδικασίας αγώνα καλείται να δώσει σήμερα η ΑΕΛ, που θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (18:00, Cytavision1), στο πλαίσιο της 36ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αγώνας που θα γίνει για να γίνει. Τα πάντα έχουν κριθεί, με την ΑΕΛ να καταλαμβάνει την 3η θέση, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του σημερινού ματς. Η ομάδα του Κέρκεζ όμως, προερχόμενη από τρεις συνεχόμενες ήττες (από Απόλλωνα, Ομόνοια και Ανόρθωση), θα θελήσει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν, αυξάνοντας και τη βαθμολογική συγκομιδή της. Απέναντί της θα έχει την ομάδα που της στέρησε την παρουσία στον τελικό αλλά την έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα τρεις φορές.

Ο Κέρκεζ, όπως και στο προηγούμενο ματς με την Ανόρθωση, θα δώσει χρόνο συμμετοχές σε «εφεδρείες» αλλά και νεαρούς, που είναι στο ρόστερ και αναμένεται να τους εμπιστευτεί και στη νέα περίοδο. Θα αναμένει να ανταποκριθούν σε καλύτερο βαθμό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι και να οδηγήσουν την ΑΕΛ στην επιτυχία. Στο ματς με την Ανόρθωση άρχισαν τον αγώνα οι Κεραυνός, Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Πσισιέ, Α. Αβραάμ, Αντάμοβιτς, Παπαφώτης, Δ. Αβραάμ, Αβντιγιάι, Γεωργίου, Μπάμπιτς.

Δεν υπολογίζονται οι Βοζίνια, Έουλερ, Σάντος, Ντανίλο και Μαέ, στους οποίους παραχωρήθηκε πρόωρη άδεια. Ο Ντανίλο δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς λόγω κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ