aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αυτό που δεν είχε άλλες σεζόν

ΑΕΛ: Αυτό που δεν είχε άλλες σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλοι οι καλοί χωράνε, λένε, και μάλλον ταιριάζει στην ΑΕΛ της σεζόν 2018-19. Ήταν καιρός να μαζευτούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προκαλούν με τις εμφανίσεις τους ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή τους. Άρχισε καλά ο Ζντραφκόσκι, δείχνει πολλές ικανότητες ο Γκαθτανιάγα, ο Αντρέ Τεϊσέιρα κερδίζει πόντους με την παραμονή του στην ενδεκάδα, ενώ πέρα από τους άλλους ποδοσφαιριστές του αρχικού σχήματος απέναντι στην Ανόρθωση, υπάρχουν ακόμα οι Μακρής, Μυτίδης, Μαρκόσκι και Γουίλερ, οι οποίοι αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Επίσης, σύντομα αναμένεται η επιστροφή του Ντόσα Ζούνιορ. Δείγμα του ότι υπάρχει πιο πλούσιο ρόστερ σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.

Άλλο ένα θετικό στοιχείο δηλαδή, πέραν της καλής εκκίνησης με το τρία στα τρία. Βεβαίως, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έφθασαν ακόμα στο… Έβερεστ των δυνατοτήτων τους, όμως δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο για το χρονικό σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε. Χρειάζεται φυσικά πολλή δουλειά ακόμη, βελτίωση σε κάποιους τομείς, ώστε να αποφύγουν τις παγίδες που θα βρουν στον δρόμο τους, όπως θα είναι αυτή με την Πάφος FC αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Βοζίνια, ο Ζούνιορ θα είναι εκτός πλάνου, ενώ δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αφού ο Αντρέ Τεϊσέιρα τα πηγαίνει αρκετά καλά. Επίσης, ο Αντάμοβιτς δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, γι’ αυτό και θα μείνει εκτός δράσης αυτή την αγωνιστική. Με αυτά τα δεδομένα και βάσει της εμφάνισης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν θα είναι έκπληξη αν ο Βόσνιος προπονητής παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία».

Η ΑΕΛ θα χρειαστεί να τρέξει περισσότερο αύριο, καθώς η αντίπαλός της στην έδρα της θα κυνηγήσει το καλό αποτέλεσμα που θα αντιστρέψει το κλίμα από τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (1-5). Ο Κέρκεζ δούλεψε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, τονίζοντας στους παίκτες του πως αυτό που προέχει είναι να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους. Περισσότερα θα τους τονίσει και στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ