aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αυτό και αν είναι μεγάλο στοίχημα για τον Κέρκεζ

ΑΕΛ: Αυτό και αν είναι μεγάλο στοίχημα για τον Κέρκεζ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, η καταρχάς συμφωνία της ΑΕΛ με τη Φερεντσβάρος για την πώληση του Ράιαν Μαέ θα επισημοποιηθεί σύντομα και στο ταμείο θα πιστωθεί ένα ποσό που ξεπερνά τις €700.000. Στην ομάδα της Λεμεσού γνώριζαν εδώ και καιρό ότι πολύ δύσκολα θα διατηρούσαν τον βραχύσωμο επιθετικό στο ρόστερ αφού η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε είχε… ξεπεράσει τα κυπριακά σύνορα. Οι επιδόσεις και κυρίως οι εμφανίσεις του, βλέπετε, κίνησαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι πως από τον περασμένο Ιανουάριο προέκυψε έντονο ενδιαφέρον για τον Βελγομαροκινό, κάτι που ουσιαστικά έθεσε στην… πρίζα τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ως εκ τούτου, δεν έπιασε κανέναν απροετοίμαστο στην ομάδα της Λεμεσού η εν λόγω εξέλιξη και πολύ περισσότερο τον Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος αξιολογεί ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Μαέ, έχοντας μάλιστα ένα καλό ποσό μπροστά του για να κλείσει η «τρύπα» στην κορυφή της επίθεσης. Γράφτηκαν αρκετά για τον δεύτερο σκόρερ με 12 γκολ της Πάφος FC, Μπεριγκό. Ωστόσο, επιλογές υπάρχουν αρκετές, με τον Κέρκεζ να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τον Μαέ και πιθανόν την ολοκλήρωση της σεζόν τόσο στην Κύπρο όσο και σε πρωταθλήματα στο εξωτερικό για να προχωρήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βιάζεται, γνωρίζοντας βεβαίως ότι η επιτυχημένη κάλυψη του κενού αποτελεί πολύ μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ