aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αδυνατεί με τους μεγάλους

ΑΕΛ: Αδυνατεί με τους μεγάλους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ κάποιοι προσπαθούν, άλλοι δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί είναι τραυματίες, άλλοι πάλι παρουσιάζουν πολλές αδυναμίες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει με τους μεγάλους. Είναι γενικά παραδεκτό πως οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζουν αδυναμίες σε όλες τις γραμμές τους, πιο πολύ όμως στην επιθετική, όταν βρουν απέναντί τους πιο ποιοτικούς αντίπαλους.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ με τους συνεργάτες του είναι υποχρεωμένοι να ανακατέψουν την τράπουλα για να βρουν τις λύσεις και να παρουσιαστεί πιο απαιτητική στη συνέχεια η ομάδα τους. Μπορεί να μην έχει τις δυνατότητες να πλησιάσει σε απόδοση κάποιες ομάδες, όμως υπάρχουν και παιχνίδια, στα οποία καλείται να παρουσιαστεί «συγυρισμένη» και με απαιτήσεις. Τέτοιο παιχνίδι, είναι αυτό που προβάλλει την ερχόμενη Κυριακή με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου».

Επιστρέφει ο Γκαστανιάγα και το πιθανότερο, είναι να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου αρχίζουν και τα πιο πολλά προβλήματα της ΑΕΛ. Πιθανό να δούμε από την αρχή επίσης τους Αντάμοβιτς και Γουίλερ.

Στην ΑΕΛ απώλεσαν ξαφνικά αρκετούς ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς, όπως ο Ζούνιορ που αποχώρησε, ο Γκοντάλ, ο Αντάμοβιτς, ο Γκαζαριάν, ο Γκαστανιάγα, ενώ δεν υπάρχει ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα του Τόρες. Ο Ισπανός θα ήταν καλή επιλογή για τον προπονητή του, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να ανεβάσει την απόδοσή του, ή τέλος πάντων, να δείξει πως θέλει να επανέλθει και να βοηθήσει την ομάδα του. Η ΑΕΛ τον στήριξε όσο διάστημα ήταν εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, όμως ο ίδιος είναι αρνητικός και σχεδόν ξένο σώμα στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ