aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚτζής για έκτη σερί αγωνιστική περίοδο ο Ακοράν

ΑΕΚτζής για έκτη σερί αγωνιστική περίοδο ο Ακοράν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην τρέχουσα σεζόν και βοήθησαν την ομάδα εννοείται πως δεν θα κουνήσουν μαντίλι από την ΑΕΚ. Έχοντας αυτό ως αφετηρία, ο Τσάβι Ρόκα κινεί τα νήματα που αφορούν στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, λαμβάνοντας αποφάσεις.

Μία εξ αυτών λέει, λοιπόν, ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του 38χρονου πλάγιου επιθετικού Ακοράν Ρέγιες. Παρά το γεγονός ότι είναι 38 ετών, πραγματοποίησε «γεμάτη» σεζόν, μετρώντας 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Κρίθηκε πως μπορεί να δώσει για έκτη διαδοχική ποδοσφαιρική περίοδο τις δέουσες λύσεις στη σκακιέρα και, παραλλήλως, να μεταδώσει στους νέους ποδοσφαιριστές που θα περάσουν το κατώφλι του προπονητικού κέντρου τα απαιτούμενα εφόδια.

Εδώ που τα λέμε, εξάλλου, ο Ακοράν αποτελεί πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τους Λαρνακείς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που, εκτός της μεγάλης αγωνιστικής ποιότητάς του, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα. Άπαντες έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον τρόπο που δρα και συμπεριφέρεται, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Εν ευθέτω χρόνω, η διοίκηση θα ενημερώσει επισήμως για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό επιθετικό, την ίδια ώρα που καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Ρόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ