aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Υπό διοικητική παρακολούθηση

AEK: Υπό διοικητική παρακολούθηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην παρουσία του προέδρου της, Άντρου Καραπατάκη, και του μέλους της διοίκησής της, Ανδρέα Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ. Ο πρώτος μάλιστα παραβρέθηκε και στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας και είχε σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή, Άντερ Μουρίγιο.

Έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις και έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις από τη διοίκηση των Λαρνακέων, με στόχο να βελτιωθεί η κατάσταση και να μπορέσει η ομάδα να βρει τα πόδια της και τον δρόμο για τις επιτυχίες. Ψυχολογικά σίγουρα τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα, όμως ακολουθεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση, που μπορεί να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο.

Μία πιθανή επιτυχία σε τόσο σημαντικό και απαιτητικό ματς είναι λογικό να αλλάξει πολλά και να φέρει άλλο αέρα. Αυτό επιδιώκουν στην ΑΕΚ και σε αυτό προσβλέπουν. Να δουν ομάδα στο γήπεδο που να έχει ψυχή, να έχει παλμό και να έχει τα στοιχεία που έχει συνηθίσει τους φίλους της τις προηγούμενες σεζόν.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, από την πλευρά του, θέλει να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν με τις απουσίες και πρέπει να εμπνεύσει την ομάδα του για να μπορέσει να φτάσει επιτέλους σε πειστική και νικηφόρα επιτυχία. Μόνο έτσι αλλάζει το κλίμα. Άλλες αποτυχίες και άλλες άσχημες εμφανίσεις δεν σηκώνει. Το γνωρίζει πολύ καλά και ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος είναι υπό πίεση.

Είναι στην πιο δύσκολη θέση από την ημέρα που έχει αναλάβει την ΑΕΚ και εδώ είναι που θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κουμαντάρει καλά τη φουρτούνα που έχει ξεσπάσει στην ομάδα. Προσπαθεί να βρει λύσεις και τρόπους για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει υποσχέσεις και να περιμένει να δει σημαντική βελτίωση. Πράξεις χρειάζονται τώρα και μόνο με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες θα καταφέρουν οι παίκτες να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου. Για την ώρα την έχουν χάσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ