aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Υπάρχει και μεγαλύτερη κατάρα;

ΑΕΚ: Υπάρχει και μεγαλύτερη κατάρα;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η ΑΕΚ είναι φέτος, μαζί με τον Απόλλωνα, οι δύο ομάδες (από την εξάδα τουλάχιστον) που πλήρωσαν και πληρώνουν ακόμη τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών τους.

Με τη διαφορά πως η λαρνακιώτικη ομάδα είχε μεν λιγότερους παίχτες στα πιτς, όμως για τους δύο εξ αυτών το σενάριο ήταν εφιαλτικό, ενώ ο τρίτος δεν βρίσκει ησυχία, αφού επιστρέφει και μετά από μερικά παιχνίδια βρίσκεται πάλι εκτός.

Η σοκαριστική είδηση για τον τραυματισμό του Μίνιο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 9 μήνες ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για την ΑΕΚ, η οποία έχασε από τις 29 Οκτωβρίου τον ηγέτη της, Ζοάν Τομάς, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Από τότε προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση και μπορεί να προπονείται ήδη κανονικά, όμως θα χρειαστεί ακόμη 1-2 εβδομάδες για να επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του.

Και φυσικά η… Αγία Τριάδα συμπληρώνεται με έναν άλλο Ισπανό, πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τον Τέτε. Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τους συνεχείς τραυματισμούς (τρεις στη φετινή σεζόν).

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τραυματίστηκε ξανά και δεν άντεξε, ξέσπασε σε λυγμούς. Φυσικά, θα επιστρέψει στη δράση πολύ πιο νωρίς (σε ένα μήνα) από τον Μίνιο, αφού το πρόβλημα του είναι μυϊκό, αλλά και πάλι θα χάσει σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα του.

Μαύρη κατάρα χτύπησε την ΑΕΚ και μάλιστα σε βασικά και χρήσιμα γρανάζια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ