aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: «Ξηρασία» που δεν τους ανησυχεί

AEK: «Ξηρασία» που δεν τους ανησυχεί

Η διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει τις συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου τους ένεκα, ασφαλώς, των οικονομικών επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Μετά την ανακοίνωση που αφορούσε στους Μικέλ Γκονθάλεθ και Άμπραχαμ Γκονζάλες, δεν προέκυψε άλλη συμφωνία εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Κάτι που δεν ανησυχεί, όπως λένε στην ΑΕΚ, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα ανακοινωθούν σύντομα κι άλλες συμφωνίες.

Για αύριο έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες και την επόμενη εβδομάδα θα ανέβουν οι ρυθμοί καθώς οι πλείστες προπονήσεις θα είναι πρωί και απόγευμα. Το επόμενο Σάββατο, 18 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «ΑΕΚ Αρένα». Τρεις μέρες μετά αρχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το εν λόγω σκέλος θα διεξαχθεί αποκλειστικά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Κακοπετριά από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ