aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ξεκουράζει «Τρίσκο» για ΑΠΟΕΛ, μέσα οι Τζολοβάρτ και Ναράνχο

ΑΕΚ: Ξεκουράζει «Τρίσκο» για ΑΠΟΕΛ, μέσα οι Τζολοβάρτ και Ναράνχο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν οι Νάτσο Κάσες και Ντάνιελ Μοϊσόφ. Δυο ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν αρκετά, ειδικά ο Μοϊσόφ, όμως ο κύκλος τους έκλεισε στην ομάδα και τους έχει ανακοινωθεί ότι είναι εκτός πλάνων. Ο Μοϊσόφ προδόθηκε και από τους τραυματισμούς του τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δεν μπόρεσε να είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης όπως τις πρώτες του δυο σεζόν.

Όσο για τον Κάσες, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στον Βόλο, ήρθε με περγαμηνές, όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα οι Γκαρσία και Γιάννου είναι εκτός από τον αγώνα με την ΕΝΠ, ενώ «αμφίβολοι» είναι οι Τρισκόφσκι, Χέφελ και Κίβενι. Ο «Τρίσκο» ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και το πιο πιθανό είναι να ξεκουραστεί μεθαύριο για να είναι σε θέση να βοηθήσει στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουν δικαίωμα συμμετοχής πάντως οι νεοαποκτηθέντες Τζολοβάρτ και Ναράνχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ