aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ξεκάθαρο το μήνυμα και καμία ανοχή

ΑΕΚ: Ξεκάθαρο το μήνυμα και καμία ανοχή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον τα βαθμολογικά δεδομένα, ο στόχος ουσιαστικά της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει χαθεί. Στην ΑΕΚ όμως σε καμία περίπτωση δεν υψώνουν λευκή σημαία. Δηλώνουν ότι θα παλέψουν για την αξιοπρέπειά τους, να μαζέψουν όσους γίνεται περισσότερους βαθμούς στις εναπομείνασες αγωνιστικές, κάνοντας στο τέλος… ταμείο.

Επομένως, στο ματς της 28ης στροφής με τον Ολυμπιακό, θα επιδιώξουν την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, να διευρύνουν σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά από τον αντίπαλο και με περισσότερη ηρεμία να δουν τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Μία συνέχεια που περιλαμβάνει και τις πρώτες αποφάσεις όσον αφορά στον προγραμματισμό και, ασφαλώς, τη συνάντηση με τον Τρουγιόλς, του οποίου το μέλλον του στους Λαρνακείς είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Το μήνυμα που έχει δοθεί στα αποδυτήρια, εξάλλου, είναι πως δεν θα γίνουν ανεκτές παρόμοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις από κανέναν. Όλοι είναι υπό κρίση και προφανώς, με την άφιξη στην Κύπρο του Τσάβι Ρόκα, θα «τρέξει» το πλάνο υλοποίησης αποφάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ