aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ξεχωρίζουν κάποια ονόματα, δεν βιάζεται η διοίκηση Καραπατάκη

ΑΕΚ: Ξεχωρίζουν κάποια ονόματα, δεν βιάζεται η διοίκηση Καραπατάκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία μακρά λίστα με πολλά ονόματα υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, έχει η διοίκηση της ΑΕΚ στα χέρια της. Η τελική απόφαση δεν αναμένεται να παρθεί άμεσα, αφού ο στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή που θα κάνει τη διαφορά. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει λίστα με τεχνικούς διευθυντές όπου έχουν ξεχωρίσει αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Ούτε έχει έρθει κάποιος Κύπρο για να μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση.

Στην ΑΕΚ δεν βάζουν όρια για την επιλογή που θα καταλήξουν. Δεν σημαίνει επειδή η ομάδα έχει πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές ότι θα είναι συμπατριώτης τους ο τεχνικός διευθυντής. Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να έχει τη φιλοσοφία που συνάδει με την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Με κατοχή μπάλας, πρωτοβουλία κινήσεων στο γήπεδο, επιθετικό παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά του μοντέλου της ΑΕΚ. Και η ολλανδική αγορά φαίνεται να κάνει… κλικ στην ομάδα, όμως δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο ακόμη.

Αυτό που φαίνεται να είναι σίγουρο είναι ότι, η ομάδα θα πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο της. Ο Κύπριος προπονητής δικαιούται να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ όσο παιχνίδια χρειαστεί, μιας και είναι στη διαδικασία να πάρει το Uefa Pro.

Στόχος βέβαια για τη διοίκηση είναι να γίνει η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή και ακολούθως να προσληφθεί νέος προπονητής. Αυτή η διαδικασία θέλει τον χρόνο της και για να ολοκληρωθεί πιθανό να χρειαστεί αρκετές μέρες ακόμη. Ο κόσμος καλείται να κάνει υπομονή αφού πλησιάζει και ο Ιανουάριος όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και για παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και θα αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ