aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ξεχώρισαν Τεχνικούς Διευθυντές, ποια τα χαρακτηριστικά τους…

ΑΕΚ: Ξεχώρισαν Τεχνικούς Διευθυντές, ποια τα χαρακτηριστικά τους…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι αποκαρδιωτική και δίχως αμφιβολία απογοητευτική. Η ομάδα της Λάρνακας έχει μείνει πολύ πίσω από τους αρχικούς της στόχους και ψάχνει τρόπο να επανέλθει και να καλύψει -όσο γίνεται- το χαμένο έδαφος. Να γίνει ξανά ανταγωνιστική και συνάμα να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος. Το εγχείρημά της δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι δα και τόσο απίθανο. Για να μπορέσει να έχει ελπίδες θα πρέπει να αξιοποιήσει το πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο, που θεωρητικά έχει βατά ματς.

Και λέμε θεωρητικά γιατί για τη φετινή ΑΕΚ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του 2020 υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ακολουθεί η έξοδος στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Την ταλαιπωρούν πολλά θέματα…

Αν σε αυτή την τετράδα αγώνων η ΑΕΚ καταφέρει να μαζέψει αρκετούς βαθμούς και γίνει σωστή και ποιοτική ενίσχυση, τότε θα παλέψει για κάτι και στο πρωτάθλημα. Τη δεδομένη στιγμή η προσοχή της διοίκησης είναι αποκλειστικά στραμμένη στην επιλογή του τεχνικού διευθυντή. Έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψουν εξελίξεις και νεότερα. Στόχος είναι να μπορέσει να ολοκληρωθεί η απόκτηση τεχνικού διευθυντή σύντομα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρθεί βεβιασμένη απόφαση. Για την ώρα πάντως δεν έχει έρθει κανείς στην Κύπρο για να έχει συζητήσεις με την ομάδα.

Αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλουν στην ΑΕΚ. Δηλαδή να είναι άνθρωπος με επιθετική φιλοσοφία, να θέλει η ομάδα του να έχει έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, να παίζει γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ψάχνουν ένα… νέο Τσάβι Ρόκα, αν μπορούμε να το πούμε αυτό. Έναν άνθρωπο με όρεξη για δουλειά, όραμα και με διασυνδέσεις που θα είναι ικανές να βοηθήσουν την ομάδα σε βάθος χρόνου. Μέχρι την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα γα τον εκλεκτό, αν δεν προκύψει και οριστική συμφωνία μέχρι τότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ