aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Βγαίνει σε προσφορές για το στέγαστρο των €500.000

ΑΕΚ: Βγαίνει σε προσφορές για το στέγαστρο των €500.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, αφορά στα έργα στο ΑΕΚ Αρένα και πολύ περισσότερο η ολοκλήρωσή τους. Τον τελευταίο καιρό δεν έχουν γίνει εργασίες μιας και δεν βγήκε σε προσφορές η ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Ο Άντρος Καραπατάκης με την επιστροφή του από το εξωτερικό θα «τρέξει» τα του γηπέδου μαζί με τους συνεργάτες του και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως αρχές Νοεμβρίου, η ομάδα να βγει σε προσφορές. Γίνονται κοστολογήσεις, παραδόθηκαν τα σχέδια για να βγουν οι τιμές για το στέγαστρο και την τελευταία φάση του γηπέδου. Το στέγαστρο επειδή αποτελεί διαφορετικό κομμάτι, πιο εξειδικευμένο, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και πιο νωρίς τα έργα σε σχέση με την τελευταία φάση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο το στέγαστρο θα στοιχίσει περίπου 500.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξει προσπάθεια για οικονομική βοήθεια από τον ΚΟΑ. Επίσης, στις προσφορές θα υπάρχουν και οι προδιαγραφές έτσι ώστε σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν η ομάδα θα μπορέσει, να στεγάσει και την ανατολική κερκίδα.

Διαβάστε επίσης: Δεν λέει να αγιάσει η ΑΕΚ

Για την ώρα όμως το στέγαστρο θα αφορά μόνο ολόκληρη τη δυτική. Δίχως αμφιβολία με την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του γηπέδου και το στέγαστρο, το ΑΕΚ Αρένα θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ματς των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες η ομάδα είχε πρωινή προπόνηση. Οι τραυματίες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι έτοιμοι. Ο Ιδιάκεθ, από την στιγμή που το ματς με την ΑΕΛ είναι Δευτέρα θα περιμένει κάποιους πιθανόν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η μεγαλύτερη αγωνία είναι για τους Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς. Ειδικά για τον πρώτο, ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ