aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Βάρος» στην επιθετική γραμμή, «δίχτυα» για Κύπριους

ΑΕΚ: «Βάρος» στην επιθετική γραμμή, «δίχτυα» για Κύπριους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την απόκτηση των Ανδρέα Μακρή και Στέφαν Σπιρόφσκι, στην ΑΕΚ ανέτειναν τις προσπάθειες για περαιτέρω ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αρνάλ Κανέδα, έχει εστιάσει περισσότερο σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή. Βλέπετε, η αποχώρηση των Τέτε, Χοσέ Ναράνχο και Απόστολου Γιάννου, προϋποθέτει την κάλυψη των κενών που άφησαν.

Βολιδοσκοπεί τις προθέσεις ποδοσφαιριστών που κρίνει ότι μπορούν να αγωνισθούν σε περισσότερες από μία θέσεις και πολύ περισσότερο  να έχουν την ποιότητα για να δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις. Επίσης, το γεγονός πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Έκτορ Χέφελ, κάτι που φρενάρει την ανανέωση του συμβολαίου, οδηγεί τον Κανέδα σε αναζήτηση παίκτη με οργανωτικά καθήκοντα. Εν ολίγοις για δεκάρι. Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ δηλώνουν έτοιμοι για να απλώσουν δίχτυα για ένταξη στο ρόστερ περισσότερων Κύπριων παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ