aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τσάβι Ρόκα… το πρώτο αίμα

ΑΕΚ: Τσάβι Ρόκα… το πρώτο αίμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η -από αύριο- επιστροφή του Τζοάν Τρουγιόλς στις προπονήσεις της ΑΕΚ, είναι η πρώτη ενέργεια που φανερώνει ότι ο Τσάβι Ρόκα ανέλαβε τις σημαντικές αποφάσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής άλλωστε, δεν επέστρεψε μόνο για να έχει την ευθύνη του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας τον επιστράτεψε ξανά (και) για να βάλει τάξη στα «αποδυτήρια», επαναφέροντας τη σιδηρά πειθαρχία που επικρατούσε κατά την προηγούμενη θητεία του.

Γνωρίζοντας λοιπόν καλά τον Τρουγιόλς, καθώς ήταν ο ίδιος που τον επέλεξε για τους Λαρνακείς, του δίνει μέσω της καθημερινότητας στις προπονήσεις άλλη μία ευκαιρία. Ίσως μάλιστα να αγωνιστεί ξανά όταν θα εκπνεύσει η τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή για το φτύσιμο στον Νταβόρ Ζντραφκόφσκι της ΑΕΛ. Κάτι που έχει την εξήγησή του και στο συμβόλαιο που διατηρεί έως τον Ιούνιο του 2022.

Όπως γράψαμε ξανά, όμως, είναι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβατικές υποχρεώσεις για άλλη μία σεζόν, αλλά δεν έχουν σίγουρη τη θέση τους στην ΑΕΚ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές περνούν πλέον από το μικροσκόπιο του Ρόκα, ο οποίος θα αναμένεται να πάρει σκούπα με το τέλος της σεζόν.

Έτσι, στο υπόλοιπο της σεζόν θα αξιολογηθούν πολύ αυστηρά, καθώς επείγει η επιστροφή της ομάδας της Λάρνακας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στόχος ασφαλώς είναι να επιστρέψει η ΑΕΚ με αξιώσεις στις διεκδικήσεις των δύο εγχώριων τίτλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ