aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τρίποντο μονόδρομος με αυξημένες επιλογές

ΑΕΚ: Τρίποντο μονόδρομος με αυξημένες επιλογές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με αυξημένες επιλογές και με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την ουραγό της κατηγορίας, Δόξα. Μία ομάδα η οποία προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, έχει καλή ψυχολογία, ενώ είχε ζορίσει πολύ την ομάδα της Λάρνακας στον πρώτο γύρο, όταν χρειάστηκε ο Κίβενι στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ της λύτρωσης.

Το θετικό για τον Ηλία Χαραλάμπους είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα μιας και σε σχέση με προηγούμενα ματς έχει αυξημένες επιλογές. Εκτός είναι οι τραυματίες Τέτε και Σάστρε, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο τιμωρημένος Χέφελ. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τι θα κάνει όμως ο Ηλίας Χαραλάμπους στο γήπεδο; Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η ενδεκάδα του δεν θα επηρεαστεί από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Το πιο πιθανό είναι να διατηρηθεί η τετράδα στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξί μπακ ο Φερνάντες, αριστερό ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκολομπάρτ και Μίκελ. Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Τρουγιόλς, ο Αβραάμ ή ο Φακούντο Γκαρσία θα είναι δίπλα του και ο Σπόλιαριτς λίγο πιο μπροστά τους. Στη δεξιά πτέρυγα της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Ακοράν, στην αριστερή ο Ναράνχο ή ο Γιάννου και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι.

Για την ΑΕΚ το παιχνίδι είναι μονής επιλογής μιας και με νίκη μειώνει τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω, σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό την είσοδό της στην εξάδα και θα της δοθεί και η ευκαιρία να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΛ για την πρόκριση στα ημιτελικά Κυπέλλου. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό, υπάρχει αισιοδοξία και ο Χαραλάμπους έχει τονίσει πολλάκις στους παίκτες του τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Εισιτήρια για όσους φίλους της ΑΕΚ θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα θα υπάρχουν στα ταμεία του γηπέδου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ