aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τριάδα ζόρικων αγώνων που θα κρίνει πολλά

ΑΕΚ: Τριάδα ζόρικων αγώνων που θα κρίνει πολλά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ θέλουν να πιστεύουν πως η πρώτη νίκη κατά το 2021 θα αποτελέσει την αφετηρία για πολύ καλύτερη συνέχεια ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2021-22.

Μετά την περσινή σεζόν, κατά την οποία έμεινε εκτός, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι Λαρνακείς να χάσουν το τρένο που οδηγεί στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέχωρα από το πρεστίζ, τίθεται ασφαλώς και θέμα οικονομικού.

Η αρχή έγινε με τον Ερμή, αλλά απαιτείται ανάλογη συνέχεια. Την Κυριακή, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα βρεθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την Πάφος FC, η οποία μάχεται για να κερδίσει μία θέση στην πρώτη εξάδα. Αμέσως μετά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ακόμα πιο ζόρικες αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και, ακολούθως, θα τα πει στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα. Ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων που έπονται είναι πολύ μεγάλος, ωστόσο στην ΑΕΚ δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να παραδοθούν, διεκδικώντας το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής ώστε να τεθούν εξ νέου σε τροχιά Ευρώπης.

Την προσπάθεια των κιτρινοπράσινων στο επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC είναι πολύ πιθανό να ενισχύσουν οι Χοσέ Φερνάντεθ και Φρέντρικ Χάουγκεν, για τους οποίους υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως θα προλάβουν τον αγώνα. Αντιθέτως, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σούτερντεν και Τολεμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ