aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τρεις ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα, μετέωροι οι άλλοι δύο

ΑΕΚ: Τρεις ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα, μετέωροι οι άλλοι δύο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της ΑΕΚ. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των «κιτρινοπράσινων» Αρνάλ Κόντε αξιολογεί συνεχώς παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ, τη στιγμή που έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις τους και για όσους διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα και στη νέα σεζόν.

Τρεις έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ΑΕΚ και ψάχνουν να βρουν τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Πρόκειται για τον Ραούλ Ρουίθ ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χέρκουλες και βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, τον Νάτσο Κάσες ο οποίος δε θα συνεχίσει στον Βόλο και τον Τζόζεφ Κίβενι, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν βοήθησε και παραμένει στην Αγγλία αφού του δόθηκε σχετική άδεια από τη διοίκηση.

«Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να αποχωρήσουν», είπε και για τις τρεις περιπτώσεις των παικτών που προαναφέρμαε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Σούπερ Σπορ ΦΜ). Απ’ εκεί και πέρα, οι Κάρλες Πλάνας και Ρομάν Γκολομπάρτ έχουν συμβόλαιο, όμως στην ΑΕΚ δεν είναι αρνητικοί σε παραχώρησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ