aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τους περιμένει πώς και πώς!

ΑΕΚ: Τους περιμένει πώς και πώς!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει γκρινιάξει για την εικόνα της ομάδας του. Είναι γεγονός ότι οι πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ήταν αδύνατο να μην επηρεάσουν την εικόνα της.

Και αυτό γιατί οι απουσίες δεν ήταν για ένα μόνο παιχνίδι αλλά για περισσότερα. Μέσα στο πρόγραμμα σε αυτή την περίοδο η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με Ομόνοια και Απόλλωνα, που δεν το λες και αποτυχία, και άφησε δυο βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το παιχνίδι που την «πλήγωσε» περισσότερο, μιας και είχε τη νίκη στα χέρια της και στο τέλος θα μπορούσε ακόμη και να χάσει το ματς, περισσότερο από δικά της λάθη.

Τα πράγματα όμως αρχίζουν να… γυρίζουν για την ομάδα της Λάρνακας. Και αυτό γιατί ο Βάσκος προπονητής υπολογίζει ότι θα έχει από αυξημένες και σαφέστατα πιο ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές από το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (21/10).

Η επιστροφή του Ντανιέλ Μοϊσόφ στο κέντρο της άμυνας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ο Σκοπιανός αποτελεί βασικό εργαλείο στη λειτουργία της ομάδας και η απουσία του ήταν αισθητή.

Στη μεσαία γραμμή, ο Έκτορ Χέφελ επιστρέφει και δίνει ποιότητα. Όπου και να τον χρησιμοποιήσει ο Ιδιάκεθ, μπορεί να δώσει πολλά. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλε να δει τον Ολλανδό για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα και όσο δεν ανανεώνει τόσο και η αγωνία φουντώνει. Στην επίθεση ο Ακοράν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στα καλά του πολλές φορές είναι ασταμάτητος και είναι αναγκαίος για την ομάδα του.

Με την επιστροφή των τριών παικτών λοιπόν, η ΑΕΚ θα προσθέσει ποιότητα σε όλες τις γραμμές της. Κατά πόσο θα είναι 100% έτοιμοι για ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΛ είναι νωρίς να το γνωρίζουμε, όμως μόλις είναι απόλυτα καλά θα έχουν θέση και στο αρχικό σχήμα των κιτρινοπράσινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ