aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τόνιο σε γνώριμα λημέρια...

ΑΕΚ: Τόνιο σε γνώριμα λημέρια…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τόνιο Ραμίρεζ ανακοίνωσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ χθες το απόγευμα, κάτι που ουσιαστικά άνοιξε διάπλατα τον δρόμο της επιστροφής του έμπειρου πορτιέρε στην ΑΕΚ. Σήμερα πιθανόν να έρθει και η ανακοίνωση για την απόκτησή του, μιας και χθες δεν κατέστη δυνατό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα προπονηθεί σήμερα κατά πάσα πιθανότητα για πρώτη φορά με τους Λαρνακείς και θα δει πολλά γνώριμα πρόσωπα, μιας και υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με τους οποίους γνωρίζεται από την πρώτη του θητεία. Το θετικό με τον Τόνιο είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής μιας και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Άντερ Μουρίγιο να τον περιμένει.

Όπως και να έχει, ο Μουρίγιο στρέφει την προσοχή του πλέον αποκλειστικά στην απόκτηση δεξιού μπακ και κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν κάποια ονόματα τα οποία αξιολογούνται και στόχος είναι ο δεξιός μπακ να αποκτηθεί το συντομότερο, ώστε να προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία που θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ