aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το παλεύουν σε διπλό ταμπλό

ΑΕΚ: Το παλεύουν σε διπλό ταμπλό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, με τον Κανέδα και τους συνεργάτες του να έχουν την ευθύνη, στην ΑΕΚ γίνεται προσπάθεια από τον τεχνικό διευθυντή και τη διοίκηση για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές αλλά και αναπροσαρμογή συμβολαίων με τους υφιστάμενους. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε μόνο η συμφωνία με τους Τολεμές και Τρουγιόλς.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με στόχο το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία με όλους τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ. Όσο για προσθήκες, με κάποιους υπάρχει συμφωνία αλλά επειδή αγωνίζονται σε ομάδες που τα πρωταθλήματά τους είναι σε εξέλιξη και διατηρούν συμβόλαιο έως το τέλος του μήνα, δεν είναι σε θέση η ΑΕΚ να επισημοποιήσει τη συνεργασία τους.

Εξάλλου, η ΑΕΚ διευκρινίζει ότι όσοι εκ των περσινών κατόχων εισιτήριου διαρκείας στην κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (δυτική) θέλουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους και να μετακινηθούν στην κερκίδα AJK Group (ανατολική) μπορούν να το πράξουν. Επίσης, δικαιούνται να ανανεώσουν τα διαρκείας τους οι περσινοί κάτοχοι στις κερκίδες AJK Group (ανατολική) και Πετρολίνα (νότια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ