aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το «όπλο» και οι δυσκολίες για τη πτήση στο Βέλγιο

ΑΕΚ: Το «όπλο» και οι δυσκολίες για τη πτήση στο Βέλγιο

Η πιθανή μαζική παρουσία του κόσμου κόντρα στη Γάνδη θα αποτελέσει έξτρα όπλο για τους παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Μπορεί το παιχνίδι να έχει οριστεί ξανά για τις 18:30, ώρα που δεν προσφέρεται, όμως ο κόσμος επιβάλλεται να είναι εκεί για να στηρίξει την ομάδα και να της δώσει το κάτι παραπάνω για να κάνει το πρώτο βήμα. Από την πλευρά τους οι Βέλγοι θα πάρουν 370 εισιτήρια και άλλα 200 εισιτήρια κατηγορίας Α.

Σχετικά με το εκτός έδρας ματς, η ΑΕΚ τις διαδικασίες για να διευθετηθεί η μετάβαση στη Γάνδη. Μία πτήση που θα χρησιμοποιηθεί από αρκετούς, πιθανόν και από την ομάδα, είναι αυτή τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη.

Η πτήση θα είναι μέσω Βελιγραδίου και λόγω της εποχής το κόστος θα είναι υψηλό για όσους φίλους της ομάδας θελήσουν να ταξιδέψουν στο Βέλγιο. Πάντως, αρκετοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στις 15 Αυγούστου. Η επιστροφή θα γίνει μετά το ματς, για την ομάδα και για τους λειτουργούς του Τύπου, βράδυ Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ