aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: To νέο θύμα

ΑΕΚ: To νέο θύμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλος ένας τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν προβλήματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή τη φορά ο τραυματισμός αφορά τον Ματίγια Σπόλιαριτς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά από εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να επιστρέψει, έτσι ο Ιδιάκεθ θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει αρχές του 2020. «Μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν από τον τελευταίο μας αγώνα (σ.σ.: Ανόρθωση 1-2), ο Ματίγια Σπόλιαριτς έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία υπέδειξε ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες», αναφέρει η ΑΕΚ σε ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αρθροσκόπηση θα γίνει σήμερα και ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα, Πάφος FC, Ομόνοια, ίσως και Ολυμπιακό στις αρχές του χρόνου. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ακόμη αγωνιστικό πλήγμα, όμως το θετικό είναι ότι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΚ έχει πολύ περισσότερες επιλογές μιας και με τον Απόλλωνα, με τα σημερινά δεδομένα, μόνο οι Σπόλιαριτς και Ακοράν θα είναι εκτός. Εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Φιόλιτς, Ρουίθ και Γκαρσία.

Έτσι, θα υπάρχουν τρεις επιπλέον επιλογές για το πλάνο του Ιδιάκεθ. Για την ώρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν αποκλείεται ο Βάσκος τεχνικός να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα και με τον Απόλλωνα. Η προετοιμασία έχει αρχίσει από χθες με πρωινή προπόνηση και με την ελπίδα κατά τη διάρκεια της βδομάδας να μην προκύψουν άλλα προβλήματα τραυματισμών. Το κλίμα στις προπονήσεις είναι λογικό να είναι βαρύ. Γι’ αυτό και χρειάζεται η ομάδα μία νίκη για να μπορέσει να πάρει τα πάνω της και να βοηθηθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ