aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το μυαλό -μάλλον- ήταν στον ΑΠΟΕΛ…

ΑΕΚ: Το μυαλό -μάλλον- ήταν στον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τις αλλαγές που έκανε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τον τρόπο που παρέταξε την ΑΕΚ κόντρα στην Ανόρθωση ήταν φανερό ότι το μυαλό του δεν ήταν τόσο στο ματς με την «Κυρία», αλλά περισσότερο σε αυτόν που ακολουθεί για το κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ. Λογικό μπορεί να πει κανείς καθώς μέσα σε μία βδομάδα η ομάδα δίνει δύο τεράστιας σημασίας παιχνίδια με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, τα οποία θα κρίνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Φλοριάν… η μεγάλη επιστροφή!

Το 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με τις αλλαγές που έγιναν. Αυτό που κρατά η ΑΕΚ είναι το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε ο Μοϊσόφ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και κάποια καλά διαστήματα. Οι Πανκόφ, Νέλσον και Τρουγιόλς ήταν οι εκπλήξεις από τον Ιδιάκεθ, ο οποίος ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Μίλησε για το μέλλον του ο Ιδιάκεθ

Η ισοπαλία διατηρεί την ΑΕΚ στο κόλπο για την τρίτη θέση, όμως στην τελική πολύ πιθανόν να μην έχει καμία σημασία αν θα τερματίσει τρίτη ή τέταρτη, αφού και οι δυο θέσεις ίσως οδηγούν στην Ευρώπη. Εκτός, αν κάνει το μπαμ η Πάφος FC και κατακτήσει το κύπελλο. Ο Ιδιάκεθ με το τέλος του αγώνα στάθηκε την κρισιμότητα των αναμετρήσεων με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ για το μέλλον του δεν θέλησε να πει τίποτα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιδιάκεθ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του. Το κύπελλο είναι αυτό που μετρά τη δεδομένη στιγμή και εκεί επικεντρώνονται όλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ