aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το μικρό θαύμα και η άνοδος

ΑΕΚ: Το μικρό θαύμα και η άνοδος

Ένα μικρό θαύμα έχει καταφέρει η ΑΕΚ από την ημέρα που επέστρεψε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο της. Ο Βάσκος τεχνικός που ανανέωσε την συνεργασία του με τους Λαρνακείς για άλλο ένα χρόνο προσελήφθηκε μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα της Λάρνακας ήταν στην 5η θέση με μόλις 25 βαθμούς, κάτω από τους Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ, Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Μετά την προχθεσινή σπουδαία νίκη στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα της Λάρνακας μάζεψε 34 βαθμούς από την ημέρα που αφίχθη ο αντικαταστάτης του Αντόνι Ιραόλα και έφτασε στους 59.

Ξεπέρασε από τότε τη Νέα Σαλαμίνα, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. Έτσι, τώρα είναι μόνη στη δεύτερη θέση και έχει το πάνω χέρι για να παραμείνει σ’ αυτήν με ενδεχόμενο τρίποντο επί της Ομόνοιας. Και τα δυο γκολ της νίκη πέτυχε ο Τζοάν Τρουγιόλς, ο οποίος όμως αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ισπανός σημείωσε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Κατά πόσο θα προλάβει το ντέρμπι με την Ομόνοια θα το δείξει ο χρόνος. Χθες και σήμερα ο Ιδιάκεθ έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις για την προετοιμασία του τελευταίου αγώνα της τρέχουσας σεζόν. Αναμένεται ότι κάποιοι παίκτες θα επιστρέψουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ