aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: To μεγάλο «διπλό» θέλει αποδείξεις

ΑΕΚ: To μεγάλο «διπλό» θέλει αποδείξεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με την Ομόνοια και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες θέλει η ΑΕΚ. Απέναντι στον φορμαρισμένο Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο άπαντες αναγνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, όμως πιστεύουν ότι μπορούν να φθάσουν στο μεγάλο «διπλό». Κάτι που αν γίνει θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά τίτλου, θα αφήσει πιο πίσω τον Απόλλωνα και θα ελπίζει σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει η ΑΕΚ να έχει σταθερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο και να μην παρουσιάσει κενά διαστήματα όπως και κόντρα στην Ομόνοια. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές, συν ο Τέτε μετά από αρκετό καιρό. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον πρώτο γύρο, όμως αυτή τη φορά δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Ο Ιδιάκεθ μάλλον θα παίξει με τετράδα στην άμυνα, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιωργαλλίδης, δεξί μπακ ο Ορτίθ, αριστερό ο Γκαρίδο και κεντρικοί αμυντικοί οι Μοϊσόφ και Καταλά. Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Λαμπάν και ο Λαρένα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν ο Μπόλιεβιτς και ο Τομάς. Αν κριθεί ο Τομάς έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή θα είναι σίγουρα πολύ σημαντική εξέλιξη για την ΑΕΚ.

Στα δύο «φτερά» της επίθεσης Ακοράν και Τρισκόφσκι είναι οι επικρατέστεροι και στην κορυφή ο Τολεμές. Υπάρχει και το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Χέφελ στο κέντρο, αλλά ο Βάσκος τεχνικός έδειξε ότι ακόμη δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ολλανδό σε παιχνίδια υψηλών ταχυτήτων και απαιτήσεων.

Θυμίζουμε ότι το σημερινό ντέρμπι είναι κεκλεισμένων των θυρών και ότι μόνο παιδιά συνοδευόμενα από τις μητέρες τους μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες, όπως και συνταξιούχοι άνω των 65 ετών. «Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του σταδίου να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα. Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στo ένα ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (15:00) πριν την έναρξη του αγώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ