aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το μεγάλο «αγκάθι»

ΑΕΚ: Το μεγάλο «αγκάθι»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το μεγάλο αγκάθι αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ είναι οι πολλοί μαζεμένοι τραυματισμοί που την ταλαιπωρούν. Αυτές τις ημέρες ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει καμία πρόθεση να πιέσει τους παίκτες που είναι τραυματίες να ανεβάσουν ρυθμό, μιας και υπάρχει χρόνος ακόμη μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ στις 21 Οκτωβρίου στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Επανασπορά στο «ΑΕΚ Αρένα»

Αυτό προτίθεται να πράξει από εβδομάδας, όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς, αλλά θα μπει και η ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Από εβδομάδας λοιπόν οι Ακοράν, Τολεμές, Χέφελ, Μοϊσόφ, Τάντι και Κίβενι, θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι και ποιοι θα είναι σε θέση να προλάβουν.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Βολική» απραξία 17 ημερών

Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις μιας και όλοι συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Για σήμερα ο Βάσκος τεχνικός έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ρεπό θα πάρουν ξανά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται να κάτσουν και τη Δευτέρα για να πάρουν ανάσες και οι διεθνείς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Απουσιάζουν οκτώ διεθνείς

Με αυτά τα δεδομένα, σε μία εβδομάδα και κάτι θα μπορεί να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιους θα έχει στη διάθεσή του. Είναι σημαντικό για τον ίδιο όλοι οι διεθνείς να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα για να μη μεγαλώσει η λίστα των τραυματιών. Ο Ιδιάκεθ δεν θέλει και δεν συνηθίζει στις διακοπές να κλείνει φιλικά και το ίδιο ισχύει και τώρα. Και να ήθελε όμως με τόσες απουσίες διεθνών αλλά και των τραυματιών θα ήταν δύσκολο να βγάλει εντεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ