aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Το «κυνήγι» απαιτεί σοβαρότητα και βελτίωση!

AEK: Το «κυνήγι» απαιτεί σοβαρότητα και βελτίωση!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού μεγάλου αγώνα με τον Απόλλωνα. Όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχουν αντιληφθεί ότι οι τρεις βαθμοί είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίοι ώστε η ομάδα τους να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πιθανότατα θα θέσει την ΑΕΚ οριστικά εκτός τίτλου, κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται.

Για να διεκδικήσει με αξιώσεις τους τρεις βαθμούς θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε και στα οποία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Το γεγονός ότι στο «ΑΕΚ Αρένα» αναμένεται να βρεθούν πέραν των 5.000 φίλων της ΑΕΚ είναι κάτι που θα δώσει ώθηση και δυναμική στους παίκτες του Ιδιάκεθ για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό, στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν του Απόλλωνα. Ενός αντιπάλου που έρχεται με φόρα από το κύπελλο αλλά και με πάθος για να κερδίσει. Οι παίκτες του Αυγουστή θέλουν και αυτοί το τρίποντο.

Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έχουν μείνει οι Τρισκόφσκι και Λαμπάν, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Τα ερωτηματικά πάντως για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιδιάκεθ είναι αρκετά. Πιθανόν να παρατάξει την ΑΕΚ με 3-4-3, εκτός κι αν προτιμήσει το 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια πιθανόν να διατηρηθεί ο Χουάν Πάμπλο.

Αν η ομάδα της Λάρνακας παρουσιαστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τις θέσεις διεκδικούν οι Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Καταλά και Τρουγιόλς. Στη δεξιά πτέρυγα θα είναι ο Ορτίθ, στην αριστερή ο Τέτε, στην μεσαία γραμμή οι Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Τομάς και Χέφελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τολεμές. Σε περίπτωση που προτιμήσει διαφορετικό σύστημα τότε πιθανόν να δούμε κάποιες αλλαγές, με υποψήφιους τους Χαραλάμπους, Γαρίδο και Ακοράν. Τα σενάρια είναι πολλά και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο με τον απρόβλεπτο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο γήπεδο για τους φίλους της ΑΕΚ που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ