aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το 10+2 του Τολεμές

ΑΕΚ: Το 10+2 του Τολεμές

Ο Φλοριάν Τολεμές πήρε εξιτήριο χθες μετά την επέμβαση, στην οποίαν υποβλήθηκε. Ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον δέκα παιχνίδια, συν άλλα δύο σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ στους «8» του κυπέλλου (κάτι που είναι πολύ πιθανό μετά το 2-1 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας). Με τα υφιστάμενα δεδομένα, ο Τολεμές θα χάσει τα επόμενα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος και τον επαναληπτικό με τη Νέα Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα χάνει τα ματς με Δόξα (εκτός), Ανόρθωση (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Αλκή (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός) και ΕΝΠ (εντός), όπως και τα τρία πρώτα τον πλέι οφ. Αν είναι απόλυτα έτοιμος θα υπολογίζεται για την 26η αγωνιστική που θα γίνει στις 30 και 31 Μαρτίου. Πάντως, όπως διαρρέει από τις τάξεις του συλλόγου της Λάρνακας, δύσκολα θα προχωρήσουν σε διαγραφή του Τολεμές. Απ’ εκεί και πέρα το όνομα του Τζεφρέν Σουάρες παραμένει στο προσκήνιο για την ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ