aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Την ταλαιπωρούν πολλά θέματα…

ΑΕΚ: Την ταλαιπωρούν πολλά θέματα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ήττα από την Ομόνοια βάζει σε… περιπέτειες την ΑΕΚ. Ακόμη και για την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Παρουσιάζεται χλωμή στα παιχνίδια και είναι φανερό ότι υπάρχουν πολλά θέματα που την ταλαιπωρούν και δεν την αφήνουν να πάρει τα πάνω της. Οι κακές επιλογές του καλοκαιριού, οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί, η κακή ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια ελέω των αποτελεσμάτων, αποτελούν βασικούς λόγους. Με μόλις 18 βαθμούς σε 14 ματς, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ από κοντά παρακολουθούν Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακός.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μαζί με το υπόλοιπο τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν λύσεις και να βοηθήσουν την ομάδα να βρει το δρόμο της. Να κερδίσει μία σειρά αγώνων ώστε να διασφαλίσει το συντομότερο την εξάδα και να παλέψει στη συνέχεια για κάτι περισσότερο. Τα πράγματα σαφέστατα δεν είναι καθόλου εύκολα, όμως η ΑΕΚ ακόμη κι έτσι πρέπει να βρει τρόπους αντίδρασης.

Απέναντι στην Ομόνοια η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Το τελικό 3-2 ίσως την κολακεύει, μιας και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 4 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χουάν Τρουγιόλς που συμπλήρωσε κάρτες. Επιστρέφει ο Τέτε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Με τα σημερινά δεδομένα, επιβάλλεται η ομάδα της Λάρνακας να αντιδράσει δυναμικά, να ανακάμψει αγωνιστικά ώστε να κάνει με το νέο έτος μία νέα αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ