aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θέλει να κλειδώσει τη 2η θέση και να περιμένει τον τελικό

ΑΕΚ: Θέλει να κλειδώσει τη 2η θέση και να περιμένει τον τελικό

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία. Άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ομόνοια στο «ΑΕΚ Αρένα», το οποίο θα είναι και το τελευταίο για φέτος. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση και θα κλείσει νικηφόρα μία περίεργη σεζόν και θα περιμένει να δει ανάλογα με την εξέλιξη του τελικού Κυπέλλου αν θα ξεκινήσει από τον πρώτο ή το δεύτερο προκριματικό γύρο την προσπάθειά της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα παραμένουν αρκετά αφού ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι από τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός με τον Απόλλωνα θα είναι διαθέσιμοι. Το σίγουρο είναι ότι, επιστρέφει ο Καταλά που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Τρουγιόλς που είχε ενοχλήσεις στον ώμο. Χθες το μεσημέρι μετά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν με το τεχνικό τιμ σε γνωστό εστιατόριο της Λάρνακας. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι μετρούν αντίστροφα για το τέλος μιας απαιτητικής σεζόν. Σήμερα ο Ιδιάκεθ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ