aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θέλει να μπει… στον ίσιο δρόμο

ΑΕΚ: Θέλει να μπει… στον ίσιο δρόμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αντίδραση, χαρακτήρα, προσωπικότητα. Αυτά τα τρία στοιχεία καλείται να βγάλει η ΑΕΚ ώστε να γυρίσει σελίδα. Μια καλή εμφάνιση μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ που θα συνδυαστεί με νίκη, θα αποτελέσει ασφαλώς γιατρειά για την ομάδα της Λάρνακας. Δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά θα έχει κάτι για να χτίσει ενόψει της συνέχειας.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα σε ένα άλλο παιχνίδι, όμως σε σχέση με προηγούμενα οι επιλογές είναι αυξημένες. Ο Φιόλιτς προπονήθηκε ατομικά και χθες, οπότε το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός. Δεν υπολογίζονται οι Τολεμές, Πλάνας και Φακούντο Γκαρσία. Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο, όμως οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Σε τέτοια ντέρμπι άλλωστε το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο.

Η ΑΕΚ έχει φοβερή παράδοση στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία χρόνια σπάνια χάνει, μετρώντας σπουδαία αποτελέσματα. Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει σαφέστατα να διορθώσει και να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι της. Λογικά, ο Ιδιάκεθ θα στηριχθεί στον σχηματισμό 3-4-3 και δεν αποκλείεται να ξαφνιάσει με τη χρησιμοποίηση του Ακοράν στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μοϊσόφ, Τάντι και Μίκελ, δεξιά θα είναι ο Ραούλ και αριστερά ο Τέτε. Αμυντικοί μέσοι οι Κάσες, Σάστρε και τριπλέτα στην επίθεση οι Ακοράν, Γιάννου, Τρισκόφσκι. Σε περίπτωση που παίξει με 3-5-2 θα μείνει εκτός ο Ακοράν και θα πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των Σπόλιαριτς, Χέφελ.

«Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και να τη… σπρώξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα», είναι το μήνυμα της διοίκησης προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου που θα ανοίξουν στις 16:30. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ τα κανονικά, 5 τα μαθητικά και 1 τα παιδικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ