aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θέλει μπόλικη δουλειά και κυρίως ενίσχυση…

ΑΕΚ: Θέλει μπόλικη δουλειά και κυρίως ενίσχυση…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια να λέγεται: Η ΑΕΚ δεν άρεσε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες και στις τρεις γραμμές, έχοντας εν τέλει δεύτερο ρόλο στο 90λεπτο. Δέχθηκε αρκετές φάσεις από τον αντίπαλο, την ίδια ώρα που επιθετικά φάνηκε σχεδόν ακίνδυνη.

Αν αναζητήσει κάποιος δικαιολογίες για την εμφάνιση στο Τσίρειο, προφανώς και θα βρει. Όπως είναι οι διπλές προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας, σε ένα επταήμερο που περιελάμβανε δύο φιλικά ματς. Θέλετε και άλλα; Δεν έπαιξαν προχθές οι Σπιρόφσκι, Γκολομπάρτ, Ναούμ, Ράσπας, Α. Χριστοδούλου.

Ο Νταβίντ Κανέδα και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τις πολλές αγωνιστικές αρρυθμίες και στην αυριανή προπόνηση θα γίνουν επισημάνσεις στους ποδοσφαιριστές. Βλέπετε, το χθεσινό και σημερινό πρόγραμμα είναι κενό καθώς δόθηκε ρεπό.

Εκτός από βελτίωση, η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται επειγόντως και μετεγγραφές. Ο τεχνικός διευθυντής, Αρνάλ Κόντε, συνεχίζει την προσπάθεια για την τρίτη προσθήκη στο ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως παρατηρείται καθυστέρηση στον εν λόγω τομέα. Πέρασε ένα μήνας και βάλε από την τελευταία μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ