aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θα βασιστεί στο υφιστάμενο ρόστερ κόντρα στην Πετροκούπ

ΑΕΚ: Θα βασιστεί στο υφιστάμενο ρόστερ κόντρα στην Πετροκούπ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όλα συνηγορούν ότι η ΑΕΚ στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (11 και 18 Ιουλίου κόντρα στην Πετροκούπ Χιντσέστι), σε συντριπτικό ποσοστό από τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Πάμε να φρεσκάρουμε τις παρούσες επιλογές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Η τριάδα των τερματοφυλάκων αποτελείται από τους Τόνιο Ραμίρεθ, Aνδρέα Χριστοδούλου και Ιωακείμ Τούμπα. Στο κέντρο της άμυνας ξεχωρίζει η παρουσία των Ντανιέλ Μοϊσόφ και Μικέλ Γκονθάλεθ, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Ραφαήλ Αναστασίου και Χρίστος Τρύφωνος. Για την ακραία θωράκιση, οι Mάριος Αντωνιάδης και Θωμάς Ιωάννου καλύπτουν την αριστερή και απέναντι, απόντος κλασικού δεξιού μπακ, προς το παρόν υπάρχει μόνο ο «πασπαρτού» Τζοάν Τρουγιόλς.

Πάμε τώρα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Οι Έκτορ Χέφελ, Νάτσο Κάσες και Λούις Σάστρε προσφέρουν λύση, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Γιάννης Παναγίδης και Kωνσταντίνος Αναστασίου. Όσο για τη γραμμή κρούσης, οι Φλοριάν Τολεμές και Απόστολος Γιάννου έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Δημήτρης Ράσπας και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Υποστήριξη θα έχουν από τους εξτρέμ Ακοράν Ρέγιες, Τέτε, Ιβάν Τρισκόφσκι και Ζαν-Λουκ Ασούμπρε (αν παραμείνει και όσο θα παραμείνει).

Σημειώνεται ωστόσο η ευχέρεια χρησιμοποίησης σε διάφορες θέσεις κάποιων παικτών, κυρίως των Τρουγιόλς (σέντερ μπακ, μπακ-χαφ, «κόφτης»), Αντωνιάδη (μπακ-χαφ, σέντερ μπακ) και Τρισκόφσκι (εξτρέμ, σέντερ φορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ