aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θα τρέχει και δεν θα φτάνει...

ΑΕΚ: Θα τρέχει και δεν θα φτάνει…

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι δύο σερί βαριές ήττες της ΑΕΚ από Ομόνοια (0-3) και ΑΕΛ (1-3) δεν της αφήνουν άλλα περιθώρια πέρα από το να κυνηγήσει το τρίποντο στο σημερινό ματς απέναντι στο Παραλίμνι στην Αρένα (18:30, Primetel). Η ομάδα της Λάρνακας, που δεν ξεχνά την ήττα στο ματς του α’ γύρου από τους βυσσινί, παρουσιάζεται αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται. Σε αντίθετη περίπτωση θα της ξεφύγουν και θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Το γεγονός ότι το Παραλίμνι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν εφησυχάζει τον Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αντιθέτως. Η ήττα στο πρώτο μεταξύ τους ματς και οι τέσσερις βαθμοί που συγκέντρωσε στα τελευταία δύο ματς, μάλιστα με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, κρατούν σε εγρήγορση τους Λαρνακείς. Γνωρίζουν πως, εάν δεν έχουν καλή αμυντική συμπεριφορά και δεν είναι αποτελεσματικοί, θα δυσκολευτούν να φθάσουν στο τρίποντο.

Ήδη η ΑΕΚ είναι στο -4 από την τέταρτη Ανόρθωση και γίνεται αντιληπτό πως εάν δεν κερδίσει σήμερα και σε ενδεχόμενη επιτυχία την ομάδα της Αμμοχώστου τη Δευτέρα θα μείνει πολύ μακριά από τον στόχο της. Δεν είναι μόνο το βαθμολογικό αλλά και ο ψυχολογικός τομέας και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βρεθούν σε δυσκολότερη θέση από τη σημερινή.

Ο Αυγουστή, που δεν υπολογίζει τους Ιωάννου και Ακοράν λόγω καρτών, αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του στους Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ, Σούτερντεν, Χέιτλι, Φερνάντεθ, Χάουγκεν, Μακρή, Ναράνχο, Τολεμές. Ο Τρισκόφσκι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και εναπόκειται στον προπονητή του εάν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Αυτό πιθανότατα να γίνει εάν κριθεί αναγκαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ