aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τέλος ο Τόνιο, μπόλικη δουλειά για τον Ρόκα στον «άσο»

ΑΕΚ: Τέλος ο Τόνιο, μπόλικη δουλειά για τον Ρόκα στον «άσο»

Δεν ξαφνιάζει κανέναν η αποδέσμευση του Τόνιο, αφού ήταν εκτός πλάνου από τον Ιανουάριο. Απλώς, η ΑΕΚ ανακοίνωσε το αναμενόμενο, ότι δηλαδή δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Το συμβόλαιό του λήγει με το τέλος της σεζόν και ήταν θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου. Έτσι, αφού αποτελεί ήδη παρελθόν και ο Ζοέλ Μολ, ενώ κοντά στην πόρτα εξόδου βρίσκεται και Γιενς Τέουνκενς, ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να έχει μπόλικη δουλειά στο ψάξιμο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Λαρνακέων:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Antonio Ramirez Martinez (Tono). O Ισπανός τερματοφύλακας κλείνει με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στην ομάδα μας.
O Tono υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας για πέντε σεζόν. Συνολικά κατέγραψε 150 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 10 στο Κύπελλο, 1 στο Σούπερ Καπ και 19 στην Ευρώπη.

Toν ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ