aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τέλος ο Σωφρόνης Αυγουστή!

ΑΕΚ: Τέλος ο Σωφρόνης Αυγουστή!

Ήταν κοινό μυστικό, πλέον είναι και επίσημο. Οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Σωφρόνη Αυγουστή χώρισαν μετά από συνάντηση του πρόεδρου της ομάδας, Άντρου Καραπατάκη με τον Κύπριο προπονητή. Παρελθόν από την ομάδα της Λάρνακας αποτελούν, επίσης, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ιωακείμ Ιωακείμ και ο βοηθός προπονητής/αναλυτής Άντριεν Χατζηαλεξάνδρου.

Το συμβόλαιο του Σωφρόνη Αυγουστή με την ΑΕΚ είχε διάρκεια και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν συναινετικό διαζύγιο. Στη συνεργασία που υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2020 υπήρχε όρος για αποζημίωση τριών μηνών, σε περίπτωση απόλυσής του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, μεταξύ του προέδρου του ΔΣ, Άντρου Καραπατάκη και του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή.

Μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή αποχωρεί ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ιωακείμ Ιωακείμ και ο βοηθός προπονητής/αναλυτής Άντριεν Χατζηαλεξάνδρου.

Eυχαριστούμε τον Σωφρόνη Αυγουστή για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ