aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα ψέματα τελείωσαν

ΑΕΚ: Τα ψέματα τελείωσαν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει μία αρχή στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή. Προερχόμενοι από πέντε διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες για τη νίκη, οι Λαρνακείς δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες. Ήδη, διευρύνθηκε η διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και, αυτομάτως, μειώθηκε η απόσταση από αυτές που την ακολουθούν.

«Το άλφα και το ωμέγα στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Εμείς οι ίδιοι βάλαμε τους εαυτούς μας σε μια δύσκολη κατάσταση και πλέον από εμάς εξαρτάται να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί. Πρέπει ν’ ανακτήσουμε τη νοοτροπία που είχαμε πριν από την έλευση του νέου χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως ο Μαρίνος Σατσιάς επιτελεί πολύ καλό έργο στην ομάδα της Αραδίππου, επισημαίνοντας ότι οι δικοί του παίκτες θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ο Αυγουστή παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα, γεγονός που λειτουργεί αρνητικά. Απέφυγε να οριοθετήσει τον ρεαλιστικό στόχο, σημειώνοντας πως απ’ εδώ και μπρος θα βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει το γεγονός ότι ο νεοαποκτηθείς Χάουγκεν δεν έχει πάρει ακόμα αρκετό χρόνο συμμετοχής είπε ότι ο παίκτης είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Εκτός επιλογών του Κύπριου κόουτς είναι οι Φλοριάν Τολεμές (κάρτες) και Χοσέ Φερνάντεθ (τραυματίας), ωστόσο υπάρχει πλειάδα επιλογών για τον Κύπριο τεχνικό προκειμένου να παρουσιάσει μία ενδεκάδα που θα καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού αντιπάλου μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ