aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα ερωτηματικά που... βασανίζουν τον Ιδιάκεθ και ο ξεκάθαρος στόχος

ΑΕΚ: Τα ερωτηματικά που… βασανίζουν τον Ιδιάκεθ και ο ξεκάθαρος στόχος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για να μπορέσει να πάρει το σκορ που θέλει και συνάμα προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας παρουσιάστηκε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, αακετά είναι τα ερωτηματικά που τον… βασανίζουν για την επιλογή της αρχικής ενδεκάδας που θα επιλέξει για τον σημερινό αγώνα. Στα δυο παιχνίδια με την Πετροκούμπ ο Βάσκος τεχνικός είχε δοκιμάσει δυο διαφορετικά συστήματα και έκανε και κάποιες αλλαγές.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν ήταν ικανοποιητική σε κανένα από τα δυο παιχνίδια και αυτό είναι λογικό να έχει προβληματίσει την τεχνική ηγεσία η οποία κάνει κάποιες σκέψεις για αλλαγές. Το πιο πιθανό είναι να δούμε σύστημα 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, στην τριάδα της άμυνας οι Τρουγιόλς, Μικέλ και Μοϊσόφ, δεξί μπακ-χαφ ο Ακοράν ή ο Ραούλ Ρουίθ, αριστερό ο Τέτε ή ο Χέφελ και στη μεσαία γραμμή οι Κάσες και Σάστρε.

Θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Σπόλιαριτς, αλλά και ο Χέφελ. Στην τριπλέτα της επίθεσης Γιάννου και Τρισκόφσκι φαντάζουν σίγουροι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Τολεμές, Τέτε, Χέφελ και Ασούμπρε. Ανάλογα και ποιες θα είναι οι επιλογές του Ιδιάκεθ στις θέσεις πίσω από την επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ