aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα εμπόδια για τον Αρτυματά και η επιθυμία για τον Αργεντινό

ΑΕΚ: Τα εμπόδια για τον Αρτυματά και η επιθυμία για τον Αργεντινό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά ανοικτά μέτωπα έχει η ΑΕΚ στο μετεγγραφικό σκηνικό. Ο Κωστάκης Αρτυματάς (δεξιά) είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Λάρνακας Άντερ Μουρίγιο, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ΑΠΟΕΛ για να τον παραχωρήσει ζητά οικονομικά ανταλλάγματα και είναι άγνωστο αν είναι διατεθειμένη η διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών.

Πέρα από τις σκέψεις και τις προσπάθειες για ενίσχυση υπάρχει και το κεφάλαιο των ανανεώσεων και των δανεικών ποδοσφαιριστών. Αν μία από τις περιπτώσεις Λαρένα και Κάσες δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες για αίσιο τέλος, αυτή είναι του δεύτερου. Ο παίκτης έχει στα χέρια του τις τελευταίες ημέρες πρόταση της ΑΕΚ με μειωμένες απολαβές, την εξετάζει και δείχνει θετικός στο να παραμείνει.

Στο θέμα Λαρένα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το γεγονός ότι δέχθηκε πρόταση από τη Δόξα, ίσως δείχνει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Λάρνακας. Ένα άλλο κεφάλαιο που απασχολεί είναι και αυτό του Αργεντινού Φακούντο Γκαρσία. Ο Μουρίγιο θα ήθελε να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Λεγανιές. Έκανε καλή σεζόν πέρσι, ειδικά με τον ερχομό του Ιδιάκεθ, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερες από μία θέσεις και το σημαντικότερο, δεν θα καλύπτει θέση στον κατάλογο Α. Αν καταφέρει η ΑΕΚ και τον κρατήσει για μία σεζόν ακόμη θα είναι ό,τι καλύτερο για να έχει και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο.

Τη δεδομένη στιγμή στο κεφάλαιο ενίσχυσης οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, αμυντικό μέσο, ακραίο επιθετικό και ποδοσφαιριστή κάτω των 22 που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει και ο Ζιαν Λουκ Ασούμπρε, τον οποίο η ΑΕΚ είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Λαμία. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην Ελλάδα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ για να υπογράψει στη Λαμία. Με αυτό τον τρόπο αποφορτίζεται και ο σύλλογος της Λάρνακας από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ