aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα διλήμματα του Ιραόλα

ΑΕΚ: Τα διλήμματα του Ιραόλα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τη Δόξα πλησιάζει, κάποια αγωνιστικά προβλήματα έχουν λυθεί, όμως ο πονοκέφαλος του Αντόνι Ιραόλα δεν μειώνεται. Και αυτό γιατί έχει προκύψει νέος τραυματισμός με τον Ντάνιελ Μοϊσόφ, ο οποίος λόγω μυϊκού προβλήματος αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα και θα φανεί αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς. Δυο προβλήματα μειώθηκαν, ένα προστέθηκε για την ομάδα της Λάρνακας η οποία είναι γεγονός ότι από την αρχή της σεζόν δεν λέει να αδειάσει το απουσιολόγιό της. Οι Τρισκόφσκι και Λαμπάν προπονούνται σε φουλ ρυθμό τις τελευταίες ημέρες και αυτό είναι σίγουρα στα θετικά.

Το ερώτημα που τίθεται και που βασανίζει τον Ιραόλα είναι κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει τους δυο ποδοσφαιριστές κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο Λαμπάν ήταν αρκετό καιρό εκτός δράσης και δύσκολα θα πάρει χρόνο, ενώ ο Τρισκόφσκι είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί ή αν θα μείνει στον πάγκο. Αν ο Βάσκος προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει, θα τον αφήσει στον πάγκο, αν όμως ο Σκοπιανός αισθανθεί καλά δεν αποκλείεται ακόμη και να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνου είναι οι Αντωνιάδης και Κάσες οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης ο Τολεμές και αν ο Τρισκόφσκι μείνει στον πάγκο, ο Γιάννου ίσως πάρει τη θέση του ως δεύτερος επιθετικός. Ο Ιραόλα θα δώσει θέση βασικού στον Καταλά στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης Τρουγιόλς, Τομάς και Ασούμπρε. Από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς Ρουσιάς και Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ